MentalHubDiáktanácsadás

ONLINE idöpontfoglaláshoz egyéni tanácsadásra az alábbi linken keresztül tudsz bejelentkezni!
Kattints ide

Friss hírek

Kedves hallgatók!

2017 szeptember 4-től indulnak az őszi félévben a mentálos egyéni fogadóórák. Az új tanévben hétfőn 8:00-12:00 és csütörtökön 10:00-14:00 óra között működik majd a tanácsadó iroda (a H épület 308-as szobájában.) Időpontfoglalási online rendszerünk is elindult és már fogad bejelentkezéseket.

Szeretettel hívjuk fel a figyelmet, hogy a segédanyagok könyvtára sok új anyaggal bővült a nyáron, amely elérhető a felső navigációs menűsorból.

Az egyetem diák-tanácsadó mentálosa Somogyi Levente.

Tovább

2017/18 tanévben

"Global Awareness Calendar" programban minden héten újabb és újabb mentálos témát igyekszünk előtérbe állítani. Az itt látható szakmai anyagok csak angol nyelven olvashatóak.

Tovább

Üdvözlünk a MentalHub Diák-mentálhigiénés tanácsadás oldalán!

Állatorvostudományi Egyetem hallgató részére!


2014 őszétől az Állatorvostudományi Kar hallgatói számára bizalmas és díjmentes tanácsadást biztosítunk, meghatozott napokon az egyetem központi kampuszán.

A tanácsadás egy olyan támogató szolgáltatás, ahol a hallgatók igény szerint egyéni valamint csoportos foglalkozásokra járhatnak életminőségük javítása érdekében. A Human-Service, külső megbízott szolgáltatóként működik az egyetemen. A fogadóórákra nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Bejelentkezni természetesen többféle módon van lehetőség: személyesen (fogadóórák alatt) telefonon, e-mailben vagy akár ONLINE időpontfoglalásos rendszerünkön keresztül.

Szeretettel ajánljuk az oldalra érkezők figyelmébe a segédanyagok menüpont alatt olvasható, sok esetben letölthető önismereti anyagokat, linkeket illetve válogatott szakirodalmat az önálló elmélyüléshez is.

Tovább